Türkiye İş Bankası’na yeni genel müdür yardımcısı

Türkiye İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube Müdürü olarak görev yapan…

Türkiye İş Bankası’na yeni genel müdür yardımcısı

Türkiye İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube Müdürü olarak görev yapan Suat İnce, Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

2 Nisan 2008 tarihinde Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı olan Suat İnce, Kurumsal Krediler, Küçük İşletme Krediler ve Ticari Krediler Müdürlüklerinden sorumlu olacak.

1965 yılında Ankara’da doğmuştur. 1987 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olmuş; aynı yıl Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak iş hayatına başlamıştır.

Sırasıyla I.Krediler Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı ve Bölge Müdürü, Ticari Krediler Müdürü, Kurumsal Krediler Müdürü, Altunizade Şubesi Müdürü ve Kozyatağı Kurumsal Şube Müdürü olarak görev yapan İnce; 2 Nisan 2008 tarihinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.