MediaCat

Tesco’da bayram kutlamaları başladı

Marka dört bir koldan Cadılar Bayramı’nı kutluyor.

Tesco’da bayram kutlamaları başladı

Pek çok ülkede her yıl 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı, aynı anda hem ürkütücü hem eğlenceli içeriklerin üretilmesine fırsat veren tabiatı nedeniyle gerek markaların gerek yaratıcı zihinlerin sevdikleri ve kullanmaktan çekinmedikleri geleneklerden biri.

Bu yıl Cadılar Bayramı vesilesiyle hedef kitlesiyle samimiyeti artırmak isteyen İngiltere merkezli süpermarketler zinciri Tesco, 31 Ekim şerefine hazırladığı şakalar ve spotlarla güne duyduğu stratejik önemi ortaya koyan markalardan. BBH Londra ile anlaşarak süpermarketlerinden birini “spookermarket”e dönüştüren ve alışverişçilere hayaletlerden gövdesiz başlara kadar geniş yelpazede bir ürkünçlükler ziyafeti yaşatan marka, aynı zamanda, BBH’in inhouse yapım şirketi Black Sheep Studios ile hazırladığı bir dizi ufak “Nasıl yapılır?” spotunu da takipçileriyle paylaşmayı ve Cadılar Bayramı ruhunu tüm benliğiyle yaşamayı ve yaşatmayı ihmal etmedi.

Black Sheep Studios ile Cadılar Bayramı’na özel “Nasıl yapılır?” videolarını aşağıda bulabilirsiniz.

KÜNYE
Reklamveren: Tesco
Reklam Ajansı: BBH Londra
Yapımevi: Black Sheep Studios
Yönetmen: David Stoddart
Kreatif Ekip: Matt Moreland, Chris Clarke, Kate Murphy
Yapımcılar: Sophie Simmons, Anthony Taylor
Strateji Ekibi: Damola Timeyin, Ben Shaw, Saskia Jones
Müşteri İlişkileri Ekibi: Stephen Jones, Jemma Marriott

Kaynak: The Stable

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.