Konkurlar Avea PR konkuru açıyor Avea önümüzdeki günlerde iletişim ajansını belirlemek için konkur açacağını belirtti.
Sosyal Medya Yandex dijital ajansını seçti Rusya merkezli arama motorunun yeni dijital ajansı Roy+Teddy oldu.
Reklam Ajansları Vodafone konkurunun detayları netleşiyor Vodafone’un Türkiye’de GroupM’den alacağı medya hizmetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor.
Reklam Ajansları Saray Muhallebicisi 80’inci yaşına yeni ajansıyla giriyor Marka, tüm iletişimini ZON’a emanet etti.
PR Ajansları Puma yeni bir iletişim ajansı ile anlaştı 2015 başında Ünite ile çalışacağını duyuran marka, yeni bir iletişim ajansı ile anlaştı.
Haberler Türk Hava Yolları BTL ajansını seçti Markanın basılı işlerinin sorumluluğunu üstlenecek ajans belli oldu.
Haberler T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığına yeni ajans Türkiye turizminin yurtdışındaki iletişim faaliyetlerini yürütecek ajans belli oldu.