Coca-Colanın, '100 yılın sıcaklarını donduran reklam' temasıyla oluşturduğu yeni reklam kampanyası Bırr! ünlü isimleri bir araya getirdi.
11.07.2007 - 10:26 | MediaCat
Coca-Colanın, 100 yılın sıcaklarını donduran reklam temasıyla oluşturduğu yeni reklam kampanyası Bırr! ünlü isimleri bir araya getirdi.
Kampanyanın ana filminde Müslüm Gürses ve Koray Candemir, kısa versiyonunda ise Işın Karaca, Pamela Spence ve Nuri Alço rol aldı. Reklamların radyo spotlarındaysa Özkan Uğur, Ayça Şen, Şenay Gürler ve Murat Murathanoğlu yer alıyor.
Gürses, Senaryoyu ilk okuduğumda, karizmayı çizdirir miyiz diye endişe duydum. Aynada prova yaptım. Sonra Ben bu işi yapabilirim dedim. Bu reklam güzel olduysa burada bir güzellik varsa, tüm ekibin katkısı vardır dedi.
Sanatçı marketten satın aldığı Coca Coladan bir yudum içtikten sonra Bırrr diye bağırıp, titriyor. Reklam için, Müslüm Bey ciddi görünse de espriyi sever diyen Gürsesin menajeri Nevzat Takmaz ise sanatçının reklamı izledikten sonraki ilk tepkisini ise şu sözlerle anlattı: Reklamı izledi, bana baktı, sonra da Eyvaaah gitti bizim karizma Nevzat! dedi.
Bu arada Aysun Kayacının 250 bin dolar aldığı reklamla yarışan kampanyada Gürsesin 400 bin dolar aldığı iddia edildi. Ancak menajeri, Müslüm Bey bu işten hiç para almadı dedi.