MultiSport Türkiye’de üst düzey atama

Cenk Erol, MultiSport Türkiye Genel Müdürü olarak göreve başladı.

Dünya’da 6 ülkede faaliyet gösteren, 2,5 milyonun üzerinde kullanıcısı olan ve on binlerce spor merkezi ile çalışan kurumsal yan hak çözümü MultiSport’un Türkiye Genel Müdürü Cenk Erol oldu. Şirket, yeni Genel Müdürü Cenk Erol ile Türkiye’deki büyüme ve stratejik hedeflerini daha da ileri taşımayı hedefliyor.

Satış, servis operasyonları, ticari operasyonlar, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında 27 yılı aşkın ulusal ve uluslararası deneyime sahip olan Cenk Erol, MultiSport’un Türkiye pazarındaki büyüme yolculuğunda kurumsal müşterilerle ve iş ortaklarıyla yaratılan deneyimi daha da güçlendirerek şirketin uzun vadeli stratejik hedeflerine liderlik edecek.

Cenk Erol kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Cenk Erol, kariyerine finans sektöründe başladı ve Hewlett Packard ile GE Healthcare gibi global şirketlerde üst düzey görevler üstlendi.

Carestream Health’te Türkiye ve Irak Genel Müdürü, Fresenius Medical Care’de Türkiye Servis Operasyonları ve Üretim Direktörü olarak görev yapan Erol, son olarak Koç Holding Grup şirketlerinden Koç Yaşa Medikal’de Satış ve Ürün Pazarlama Direktörü olarak yurt içi ve yurt dışı pazarlarda satış, servis ve ürün stratejilerinin geliştirilmesine liderlik etti.

Kariyeri boyunca güçlü ticari organizasyonlar kurma ve uluslararası iş ortaklıkları geliştirme konularındaki deneyimiyle öne çıkan Cenk Erol’un yeni görevinde MultiSport Türkiye’nin büyüme yolculuğunu hızlandırması, markanın çalışanlara daha aktif ve sağlıklı bir yaşam sunma misyonunu geniş kitlelere ulaştırması ve şirketin stratejik hedeflerine liderlik etmesi bekleniyor.