MOOV by Garenta, maç yerine cep telefonlarını izleyen taraftarları maç modunu açmaya davet ediyor.
“Kullandığın kadar araç” sloganıyla faaliyet gösteren araç kiralama uygulaması MOOV by Garenta, futbolsever hedef kitlesini maç sırasında maça odaklanması yönünde teşvik eden bir reklam filmi yayınladı.
Başlarını telefonlarına gömmüş bir grup taraftarın -içlerinden birinin attığı ilk adımla- başlarını telefonlarından kaldırdıkları reklam filmi Maç Modu, Havas İstanbul imzası taşıyor. Çekimleri 16 saat süren filmde 55 oyuncu gönüllü olarak rol alıyor.
“Garenta, Moov by Garenta veya ikinciyeni markalarımızla uzun süredir Galatasaray’ın sırt sponsoruyuz. Futbolun kitleleri birleştirici gücüne inanıyor, taraftarlığın da bu birleştirici gücün en önemli unsuru olduğunu düşünüyoruz” diyen Garenta ve ikinciyeni.com Pazarlama Müdürü Zeyno Ertaş Şahinkaya, maç sırasında telefona odaklanan izleyicilerin, futbolcuların ve teknik ekibin motivasyonunu düşürdüğünü belirterek daha önce spor kamuoyu tarafından da dile getirilen, maç sırasında telefon kullanımı, video, fotoğraf çekimi konusuna dikkat çekmek istediklerini söylüyor:
“Önemli bir konuya değindiğimizi düşünüyorum. Sosyal medyadan projemize destek mesajları alıyoruz. Maç sırasında telefon kullanımını azaltıp taraftarın takımlarını daha fazla desteklemelerini ve bu anlamda bir farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz.”
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.