1991 yılında kurulan Mega Basım ile 2008 yılında kurulan Pasifik Ofset, artan müşteri sayısı…
1991 yılında kurulan Mega Basım ile 2008 yılında kurulan Pasifik Ofset, artan müşteri sayısı ve talepleri karşısında daha iyi ve hızlı çözümler sunmak için 15 Haziran itibariyle Haramideredeki yeni üretim ve yönetim merkezine taşındı.
Taşınma ile birlikte makine parkuru ve insan kaynaklarında da artış gerçekleştiren Kondu Grubu, reklamajanslarına ve reklamverenlere hizmet üreten Mega Basım ile yayıncılara hizmet üreten Pasifik Ofseti alanında lider matbaalar yapmak için yeniden yapılandı.
Toplam 10 bin metrekarelik 2 katlı yeni lokasyonun 30 Haziran 2008deki açılış töreninde konuşma yapan Kondu Grup yönetim kurulu başkanı Hasan Kondu; Yeni baskı makineleri, özel iklimlendirme ve titreşimsiz zemin ile baskıda benzersiz bir kalite yakaladık. Genişletilen ve sürekli eğitimlerle geliştirilen müşteri ilişkileri bölümümüz sayesinde de müşteri memnuniyeti skalamız tüm rakiplerimizin önüne geçti dedi.
MediaCat’in Kasım sayısı çıktı. Kasım kapağında "Dijital pazarlamada yılın en iyileri" başlıklı bir dosyaya yer veren MediaCat sayfaları bu ay da dopdolu… Dijital pazarlamada yılın en iyileri Dijital pazarlama iletişimi alanında yılın en yaratıcı fikirlerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Digital Age Awards’da ödüller, 13 Ekim’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Yarışmada ayrıca internet kullanıcılarınınContinue reading “MediaCat sayfaları bu ay da dopdolu!”
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.