Marka gezginleri korkuları ile yakalıyor.
İtalyan sağlık ürünleri markası Sigma Tau, gezginlerde sıkça görülen barsak problemlerini gidermeyi hedefleyen probiyotik ürünü ‘Yovis Viaggio’ için ilginç bir ambiyans çalışması gerçekleştirmiş.
İtalya’nın Milano kentinde yer alan Malpensa Havaalanı‘nda bir tuvaleti yeniden tasarlayan marka, tuvaleti kullanmak için içeri giren yolcuları, girişlerinin hemen ardından çıkış kapısını ortadan kaldırarak kısa süreliğine içerde hapseden bir düzenek oluşturmuş. Çıkışı bulamayarak şaşkına dönen yolcular kurtuluşu üzerinde markanın ‘Tuvalete hapsolmayın, yanınıza Yovis Viaggio alın’ mesajı yer alan kapıda bulmuş.
Başta tatsız görünse de, markanın ‘Büyük Kaçış’ (The Great Escape) ismini verdiği şaka yolcuları eğlendirmeyi başarmış görünüyor. Proje Publicis İtalya imzası taşıyor.
Kaynak: Best Ads on TV
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.