18. Felis Ödülleri’nde ilk gece geride kaldı

Felis Ödülleri’nde 8, Curious Felis’te 1 bölümde kazananlar ödüllerine kavuştu.

18. Felis Ödülleri'nde ilk gece geride kaldı

Etkili yaratıcılığı ödüllendirme misyonuyla bu yıl 18’inci kez gerçekleştirilen Felis Ödülleri’nin ilk gecesi sona erdi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Felis’te 8, Curious Felis’te 1 bölümde kazananlar açıklandı; toplamda 6 Büyük Ödül sahibine takdim edildi.

Brand Experience Felis, Craft Felis, Creative Commerce Felis, Data Felis, Entertainment Felis, Healthcare & Wellness Felis, Integrated Felis, Social Media Felis’in yanı sıra Curious Felis Yaratıcı Strateji Bölümü’nde ödüle uzananların paylaşıldığı Felis Ödülleri’nin ilk gecesi, MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan’ın açılış konuşmasıyla başlayıp, Zeki Şen’in sunumuyla devam etti. Bu yıl 4 bin 272 başvurunun gerçekleştiği Felis’te en çok başvuru alan bölümler Craft Felis (523), Media Felis (474) ve Film Felis (376) oldu.

Büyük Ödüller ve Jüri Özel Ödülleri

Felis Ödülleri’nin ilk gecesinde 91 Felis, 158 Başarı Ödülü ve 6 Büyük Ödül sahiplerini buldu.

Brand Experience Felis Büyük Ödülü’ne Muhabbet’in Beşiktaş JK için hazırladığı “Bu Oyuncak Sana” kampanyası, Craft Felis Büyük Ödülü’ne Public Film’in Boyner Büyük Mağazacılık için hayata geçirdiği “Bi’ Tanısan Seversin” projesi layık görüldü.

Data Felis’te 4129Grey’in The Coca-Cola Company için yarattığı “A Piece of Magic”, Healthcare & Wellness Felis’te EssenceMediacom’un Artı İletişim Yönetimi ortaklığında Orkid için hazırladığı “Orkid Periosfer”, Integrated Felis’te Concept’in EssenceMediacom ortaklığında Vestel için hayata geçirdiği “Biz Voleybol Ülkesiyiz Entegre” kampanyaları Büyük Ödül’ü kucakladı.

6 Altın, 9 Gümüş ve 8 Bronz Ödül’ün sahibini bulduğu Curious Felis Yaratıcı Strateji Bölümü’nde Büyük Ödül’e aRthuR İstanbul’un Penti için hazırladığı “Hiç Çamaşırı” kampanyası uzandı. Hiç Çamaşırı, En İyi Vaka Yazımı Ödülü’nün de sahibi oldu.

Yılın en’leri

18. Felis Ödülleri’nde Yılın Markası unvanının sahibi Algida olurken, Yılın Bağımsız Ajansı olarak Rafineri seçildi. Curious Felis’te ise Yılın Strateji Ekibi unvanı TBWA\Istanbul ve VMLY&R İstanbul olmak üzere iki ajansa birden verildi.

Felis Ödülleri’nde diğer bölümlerin kazananlarının yanı sıra Yılın Medya Ajansı, Yılın Yaratıcı Ajansı, Yılın Reklamvereni ve Curious Felis’te de Yılın Strateji Lideri unvanlarının sahipleri yarın akşam yine Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak.

Felis Ödülleri 2023’te ilk gece açıklanan kazananların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.