Brand Week Istanbul 2025: Markaların geleceğini şekillendiren araştırma ve raporlar MediaCat, 07.01.2026
Atamalar Medina Turgul DDB’de üst düzey ayrılık Berkant Avcı, 2026 itibarıyla Medina Turgul DDB’den ayrılıyor.
Yarışmalar Effie Avrupa final jürisinde Türkiye’den bir isim Pazarlama iletişimi dünyasının en saygın ödüllerinden Effie’nin Avrupa bacağında, 2025 final jürisinde, bu yıl Türkiye’den Berkant Avcı da yer alıyor.
Trendler 2025 için 5 trend Medina Turgul DDB’nin beşincisini hazırladığı trend raporunun bu yılki teması “Hissediyorum, o halde varım”. 2025’te hissetmenin yollarını arayan tüketici için ise ilk bakılacak yer, geçmiş gibi görünüyor.
Makale Reklam ajansları nereye koşuyor? Sorunun cevabı net, her yöne! Yeni tip reklamverenler, teknolojik gelişmeler, yaratıcıların motivasyonu, verimlilik, yeni medya gibi konular ajansların her kulvarda olmalarını zorunlu kılıyor.
Reklam & Yaratıcılık Mucizelere inanır mısınız? Aslı Enver, Aptamil Çocuk Devam Sütleri için kamera karşısında.
Reklam & Yaratıcılık Bir hayalin izinde Bosch Ev Aletleri ve İstanbul Modern’in sanat eğitiminde fırsat eşitliğini destekleyen yeni projesinin tanıtım filmi yayında.
Reklam & Yaratıcılık Sizin adınıza düşünür o Eureko Sigorta’nın üç filmden oluşan yeni dijital kampanyası yayında.
Reklam & Yaratıcılık FOX şimdi NOW NOW isim değişikliğini “Sevdiğiniz FOX, Şimdi NOW” sloganlı lansman filmiyle duyurdu.