Azerbaycan’daki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılacak doğalgazı Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP), iletişim çalışmalarını Communication Partner ile yürütme kararı aldı. Yeni işbirliği kapsamında ajans, TANAP’ın iletişim danışmanlığı ve sosyal medya yönetimi faaliyetlerini yönetecek.
Sektörde 10 yılı ardında bırakan Communication Partner’ın müşteri portföyünde 22 marka bulunuyor. Danışmanlık ve uygulama hizmetlerini PR, pazarlama iletişimi ve marka yönetimi, değişim yönetimi ve iç iletişim, sosyal medya yönetimi ve etkinlik yönetimi başlıklarında toplayan ajans ICCO Türkiye Temsilcisi ve İDA Üyesi.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.