Coca-Cola’nın ajansına uluslararası görev

Coca-Cola Şirketi, Avrasya ve Afrika Grubu için Haziran ayında başlattığı sosyal medya ajansı değerlendirmesini sonuçlandırdı.

Coca-Cola’nın ajansına uluslararası görev

Coca-Cola Şirketi, Avrasya ve Afrika Grubu için Haziran ayında başlattığı sosyal medya ajansı değerlendirmesini sonuçlandırdı. Dünyanın pek çok ülkesinden saygın ajansların katıldığı değerlendirme sonucunda şirket, Avrasya ve Afrika Grubu için Plasenta Conversation Agency ile çalışmayı tercih etti.

Yapılan iş birliği sonucunda Avrasya ve Afrika Grubu Dijital Pazarlama Ekibi ile koordineli çalışacak olan Plasenta, Türkiye; Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA); Rusya, Ukrayna ve Belarus; Hindistan ve Güney Batı Asya; Orta, Doğu ve Batı Afrika (CEWA) ve Güney Afrika olmak üzere 6 iş birimindeki 90’ının üzerinde ülkenin sosyal medya iletişimine liderlik edecek.

Bu süreçte Plasenta, Avrasya ve Afrika Grubu’nun sosyal medya yönetim süreçleri ve verimliliğinden, ölçümlenen verilerin değer katan sonuçlara dönüşmesine kadar tüm süreçlerden sorumlu olacak.

Plasenta Conversation Agency Ajans Başkanı Cem Batu, konu hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi: “Böylesi büyük bir proje ve 90’dan fazla ülkenin sorumluluğunu taşıyan dev bir operasyonda iş ortağı olarak seçilmekten son derece gururluyuz. Elde ettiğimiz bu sonuç yalnızca Plasenta’nın başarısını değil; bugün geldiğimiz nokta, Türkiye’deki tüm ajansların özellikle dijital sektörde küresel bir oyuncu olmak konusundaki iddiasını açıkça ortaya koyuyor.” 

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.