Apple’dan yaratıcılara zeytin dalı

“Crush!” ile baltayı taşa vuran Apple’dan iPad Pro için yeni reklam.

Bu ay yeni iPad Pro için yayınladığı “Crush!”a gelen tepkiler nedeniyle özür dilemek zorunda kalan Apple, tartışmaların ardından ilk iPad reklamını paylaştı.

Ürünün marifetlerini parlatmak isterken insan yaratıcılığını ve onunla özdeşleşen araçları yok eden ilk filmin aksine “Worlds Made on iPad” adlı yeni çalışmada oyuncu Sofia Wylie, üç animasyon evreninde, Hornet animatörleri Natalie Labarre, Jay & Jin ve Eric Lane’in M4 çipli iPad Pro ve yeni Apple Pencil Pro kullanarak yarattığı sahnelerde görünüyor. Yönetmenliğini Bennett Johnson’ın üstlendiği yeni film, markanın özür metninde de yer verdiği üzere, kullanıcıların kendilerini iPad aracılığıyla ifade etme ve fikirlerini hayata geçirme biçimlerine bir örnek teşkil ediyor.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.