Algida Maraş Usulü Dövme Dondurması’nın, konkur sonucu yeni reklam ajansı olan Tribal Worldwide İstanbul imzalı ilk kampanyası yayınlandı.
Tribal Worldwide İstanbul geçtiğimiz aylarda konkurla gelen bir galibiyetin ardından Algida Maraş Usulü Dövme Dondurması’nın yeni reklam ajansı olurken, birlikteliğin ilk meyvesi Halis&Muhlis adlı reklam filmi de yayına girdi.
Başrollerini Altan Erkekli ve Rasim Öztekin’in paylaştıkları reklam filminde, Halis ve Muhlis adlı iki kardeş dondurmacının dövme dondurmanın kıvamı hakkında girdikleri tatlı atışmayı seyrediyoruz. Halis’in dövme dondurmanın hasının uzadığını, Muhlis’in ise kaşığı büktüğünü iddia ettiği atışmaya mahallenin küçük tatlı çocuğunun son verdiği kampanyanın çekimleri iki gün sürdü. Yapımını Anima İstanbul’un üstlendiği filmin yönetmen koltuğundaysa Walky-Talky oturuyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.