Haberler Teknosa borsaya adım atacak Teknosanın 2.3 kat taleple karşılaşılan halka arzı, 98.04 milyon lira büyüklükle bu yılın şu ana kadarki en büyük iki halka arz işlemi arasına girdi.
Haberler ING Bank’ın yeni müşteri iletişim merkezi grup müdürü ING Bank, Müşteri İletişim Merkezi Grup Müdürlüğüne Mehmet Akgünü getirdi.
Haberler “Fotoğraf Değerlendirme”ye katılım başladı Galeri Elipsis ve Geniş Açı Proje Ofisi, Portfolyo Değerlendirmeleri etkinliğini gerçekleştiriyor.
Haberler TBV Başkanı Eczacıbaşı: İnternet özgürlüklerinin sınırlandırılması kabul edilemezTürkiye Bilişim Vakfı, ülkemizdeki internet kullanıcılarının başta Anayasa’mızla teminat altına alınan…
Haberler Saran Holding’in yeni PR ajansı Savunma, enerji, medya, yayın, sağlık ve turizm alanlarında faaliyette bulunan Saran Holding, PR işleri için
Haberler Paul Doany: Hatalarımızdan ders alalım İnternet Medyası Derneğinin İnternet Günleri kapsamında bugün düzenlediği toplantıda önemli
Haberler Derdin mi var ? Hmmm… Belki de çaresi var ! Kimselere söyleyemediğiniz ya da herkeslerle konuşup çare bulamadığınız mesleki dertleriniz için artık çok özel bir adres var.
Medya Unilever Vakfı ve UNICEF’ten hijyen eğitimi Türkiye’de Yatılı Bölge Ortaokulları’nda (YBO) eğitim gören yaklaşık 200 bin çocuğa hijyen eğitimi verilecek.