MediaCat

John Deighton’ı tanımanız için 3 neden

John A. Deighton, Brand Week Istanbul’a pazarlama iletişimi dünyasının kalıplaşmış varsayımlarına meydan okumaya geliyor.

John Deighton’ı tanımanız için 3 neden

Harvard Business School’un değerli profesörlerinden John A. Deighton da Brand Week Istanbul katılımcılarından. Tüketici davranışları ve dijital pazarlama alanlarında uzmanlaşan Deighton, pazarlama iletişimi dünyasının kalıplaşmış varsayımlarına meydan okumaya geliyor. Şimdi John A. Deighton’u yakından tanıyalım:

Kapsamlı araştırmalar yapıyor

John A. Deighton, bu yılın başında Interactive Advertising Bureau (IAB) tarafından yayınlanan  “Economic Value of the Advertising-Supported Internet Ecosystem” başlıklı araştırmaya imza attı. Araştırmada reklam temelli internet ekosisteminin ekonomik değerine yönelik kapsamlı bulgular elde etti. Araştırmaya göre, reklam temelli internet ekosistemi 2008 yılından bu yana her yıl ortalama yüzde 20’lik bir büyüme kaydediyor. Reklam temelli internet ekosisteminin büyüklüğü ise dolaylı ve doğrudan ekonomik katkılarıyla yaklaşık 1,21 trilyon dolarlık bir pazara denk geliyor. 2016 yılı itibarıyla ABD internet ekosistemine bağlı olarak çalışan 4,1 milyon kişiyi içeren bir istihdam hacmi mevcut.

Gelişimi en agresif olan sektörlerse; online video, e-ticaret, on-demand platformları, kullanıcı temelli içerik üretimi, bulut temelli internet yazılımları, (indirmenin yayınlamakla yer değiştirmesi üzerine) müzik ve internet altyapıları oldu.

İlerlemek için sayfa numaralarını kullanabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.