MediaCat

2019 See It Be It finalistleri açıklandı

Finalistler arasında bir Türk de yer aldı.

2019 See It Be It finalistleri açıklandı

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nin sektördeki kadın liderleri bir araya getirerek toplumsal cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekmek ve geleceğin kadın liderlerini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği See It Be It programında bu yıl finale kalan isimler açıklandı. Dünya genelinden 760 başvuru arasından 15 kadın bu yıl See It Be It programında yer almaya hak kazandı. Programda bu yıl Fjord Hizmet Tasarım Ekibi Lideri Yaprak Gültay da yer alacak.

Festivalde ağırlanmalarının yanı sıra finalistlere ücretsiz seyahat ve konaklama olanakları sunulacak. Finalistler workshop ve özel etkinliklere katılabilecek ve sektörün en saygın isimlerinden mentorluk alabilecekler.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’den Rafineri Kıdemli Metin Yazarı Deniz Dülgeroğlu’nun 20 finalisti arasında yer aldığı See It Be It programında bu yıl Yaprak Gültay’ın yanı sıra finale kalan isimler şöyle: CIRCUS Kreatif Direktörü Ana Luna (Meksika), McCann Santiago Kıdemli Kreatif Metin Yazarı Carla Padovani (Şili), Kıdemli Metin Yazarı Cécile Pimont (Fransa), Cheil Kanada Art Direktörü Devon Williamson (Kanada), Kıdemli Metin Yazarı Gabriela Guerra (Singapur), BBDO Pakistan Kreatif Direktörü Hira Mohibullah Amin (Pakistan), Virtue Kreatif Direktörü Jessica Toye (ABD), Special Group Kıdemli Kreatifi Josie Fox (Avustralya), TBWA\Chiat\Day Kreatif Direktörü Liz Cartwright (ABD), Supari Studios COO’su Manoti Jain (Hindistan), POKE Londra Kıdemli Kreatifi Nimo Awil (Birleşik Krallık), 180 Kingsday Art Direktörü Rachel Kennedy (Hollanda), Publicis Romanya Kıdemli Metin Yazarı Ruxandra Drilea (Romanya), The Storytellers Kreatif Direktörü Yaa Boateng (Gana).

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.