The Cat Report: 2016’nın en yaratıcı ajansları

The Cat Report ilk kez dokuz yıl önce yayınlandı. Sektördeki üretkenliğin başka bir göstergesi olan bu rapor dört yarışmayı dikkate alarak hazırlanıyor: Felis, Kristal Elma, Effie ve Cannes Lions.

Yılın etkinlik ajansı: Colors

The Cat Report: 2016'nın en yaratıcı ajansları

Organizasyon işlerinin yanı sıra satış noktası konsept tasarımları ve gerçekleştirdiği açılışlarla kendinden söz ettiren Colors, geçtiğimiz yıl sergilediği başarısıyla yılın etkinlik ajansı unvanına sahip oldu. Yılın en iyi etkinlik pazarlamalarından biri olarak görülen, Magnum için Beymen tarafından hazırlanan koleksiyonun tanıtıldığı ve Magnum Double serisinin kutlandığı sıradışı organizasyon Magnum Double Night’a imza atan Colors, iş sonuçlarında Magnum Double’ın yüzünü güldürmenin yanı sıra sağladığı erişimle 2 Felis ve 1 Kristal Elma’yı evine götürdü.

Ajansın bu takdire şayan performansını gözünden kaçırmayan dört yeni marka da 2016’da Colors’ın müşteri portföyünde yerini aldı.

The Cat Report: 2016'nın en yaratıcı ajansları