MediaCat

2011 yılında evlerde en çok Dimes tüketildi

Pazarlama çalışmalarında tüketici tercihi sonuçlarının en iyi ölçümlendiği araştırmalardan IPSOS Hane Tüketim Paneli 2011 yılı sonuçlarına göre hane penetrasyonu, tüketici sadakati ve nektar kategorisi tüketiminde 2011 yılının lideri Dimes oldu.

2011 yılında evlerde en çok Dimes tüketildi

Pazarlamanın tüm kanallarını kullanarak gerçekleştirdiği 360 derece iletişim ile tüketicilerine her mecradan ulaşan Dimes, 2011 yılında gerçekleştirdiği yüzde 47,3’lük hane penetrasyonuyla yılın evlere en çok giren markası oldu.

Yaptığı başarılı iletişim çalışmalarıyla tüketici sadakatini yüzde 24’e çıkaran Dimes, rakiplerini geride bırakarak 2011 yılının tüketici sadakati en yüksek meyve suyu markası oldu. Dimes, bu yıl yaptığı atakla en yakın rakiplerinin de önüne geçerek lider marka oldu.

IPSOS Hane Tüketim Paneli 2011 yılı tüketim verilerine bakıldığında Dimes, nektar kategorisinde Dimes Classic alt markası ile yüzde 16,8 tonaj payı ile nektar pazarından rakiplerine pay vermeyen Dimes, son yıllarda artan grafiği ile pazarda güçlenen konumunu korumaya devam ediyor.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.