Brand Week Istanbul 2025: Markaların geleceğini şekillendiren araştırma ve raporlar MediaCat, 07.01.2026
Konkurlar Drive Dentsu’ya yeni müşteri Okkalar İnşaat A.Ş., reklam hizmetleri için Drive Dentsu ile çalışmaya başladı.
Konkurlar Drive’a yeni müşteri Dentsu Network üyesi Drive Communication portföyüne yeni bir müşteri dahil etti…
Reklam Ajansları Praktiker medya ajansını seçti İki farklı mağaza konsepti ile Türkiye pazarına yeniden giren marka, medya ajansını belirledi.
Haberler THY’nin medya konkuru sonuçlandı Türk Hava Yolları medya planlama ve satınalma ajanslarını seçti.
Haberler Arko Men’in dijital konkuru sonuçlandı Markanın dijital ve sosyal medya iletişimini yürütecek ajans belli oldu.
Haberler Türkiye Petrolleri’nin reklam konkuru sonuçlandı Türkiye Petrolleri yeni reklam ajansını seçti.
Haberler WPP Media Türkiye, Migros ile stratejik ortaklığını duyurdu WPP Media Türkiye, konkur sürecini tamamlayan Migros grubu ile stratejik ortaklığa imza atıldığını duyurdu.