Uğurcan Ataoğlu Newyork Advertising Awards Jürisinde!

Alametifarika’nın kreatif direktörü Uğurcan Ataoğlu, New York Festivals International Advertising Awards’ın Design, Print & Outdoor Advertising kategorisinde jüri üyeliği yapacak.

Uğurcan Ataoğlu Newyork Advertising Awards Jürisinde!

Alametifarika’nın kreatif direktörü Uğurcan Ataoğlu, New York Festivals International Advertising Awards’ın Design, Print & Outdoor Advertising kategorisinde jüri üyeliği yapacak. Uğurcan Ataoğlu, jüri üyesi olma hikayesini şöyle anlatıyor: “New York Festivali yoneticisi Michael Demetriades’den 9 Mayıs’ta bir mail aldım. 2006 Print&Outdoor Advertising katagorisinde jüri üyesi olmaya davet ediyordu. Oylama internet üzerinden yapılacakmıs. Gurur duyarım diyerek kabul etim. Bu seneki Kristal Elma jurisinde yer almayı kabul etmeyişim ise hiç aklıma gelmedi. Niye gelsin ki? Yıllardır anlamını çarpıttıkları bir ödülü alabilmek için yeteneklerini kötü yolda kullanıyorlar. Yarışmalık sahte ilanlar için son bir ayda yüzlerce reklam fotoğrafı çektirdiler. Bunları gören ve bilen biri olarak, dikkatimi ve zamanımı bu zihniyete hizmet ederek harcamak istemiyorum. Belki New York’ta da benzer durumlar vardır, olsun. Hiç olmazsa benim için uluslararası bir tecrübe olur. Ayrıca Türkiye’den Demir Karpat Pola’ta TV jürisinde. Bir de Erol Batislam’in da davet edildiğini duydum.”

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.