Strateji Parkı’na 3 yeni müşteri

İletişim danışmanlık sektöründe 2003 yılından buyana faaliyet gösteren Strateji Parkı…

Strateji Parkı’na 3 yeni müşteri

İletişim danışmanlık sektöründe 2003 yılından buyana faaliyet gösteren Strateji Parkı, yeni dönemde portföyüne üç yeni müşteri ekledi.

Bir süre önce İnşaat sektöründe hizmet veren Nur İnşaat’ın iletişim danışmanlık hizmetlerini yürütmeye başlayan Strateji Parkı, iki ay önce Atalar Giyim’in, geçtiğimiz ay da İlaç Endüstrisi ve İşverenleri Sendikası’nın İletişim danışmanlık hizmetlerini yürütmeye başladı.

Strateji Parkı İletişim Danışmanlık Şirketi’nin İKEK (İstanbul Kültür Eğitim Kurumları), İKÜ ( İstanbul Kültür Üniversitesi ), Kayalar Kimya, Genç Mobilya Boyaları, Düfa Boyaları, GYİAD (Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği )… gibi farklı sektörlerden önemli müşterileri bulunuyor.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.