Şirket, yeni ürününün gelişiyle birlikte, adını Snap Inc olarak değiştirdi.
Evan Spiegel, Bobby Murphy ve Reggie Brown tarafından Eylül 2011’de kurulan Kaliforniya menşeli Snapchat, kullanıcılarının “ânı yakalamalarına” ve onu Bluetooth veya Wi-Fi aracılığıyla Snapchat uygulamasına aktarmalarına olanak sağlayan yeni gözlüğü Spectacles’ı tanıttı.
130 dolardan satışa sunulacak olan ve bir kez şarj edildikten sonra tüm gün boyunca kullanılabilen güneş gözlükleri, içine gömülü birer kamerayla birlikte üç farklı renkte görücüye çıkacak. Yeni ürünle birlikte, Snapchat Inc olan adını da Snap Inc olarak değiştiren şirketin bu kararıyla ilgili Evan Spiegel şu açıklamayı yaptı:
“Bu işe yeni başladığımız dönemde şirketimizin adını Snapchat Inc koymak bize mantıklı geldi çünkü Snapchat tek ürünümüzdü! Ancak artık Spectacles gibi başka ürünler geliştirmeye başladığımızdan, tek bir ürünün ötesine geçen -ama ekibimizin ve markamızın yarattığı yakınlık hissi ve eğlenceyi yansıtmaya devam eden- bir isme ihtiyacımız var. Hal böyle olunca, ‘chat’ten vazgeçip yola Snap Inc ile devam etmeye karar verdik.
İsmimizi değiştirmenin bize başka bir faydası daha oldu: Artık ürünlerimizi araştırdığınızda sıkıcı şirket bilgileri veya mali analizlerden ziyade aramanızla doğrudan alakalı ürün bilgilerine ulaşmanız daha kolay olacak. Snap Inc’i Wall Street’e bırakıp Snapchat veya Spectacles ile eğlenceli verilere ulaşabilirsiniz.
Bu değişikliğin Snapchat ve Spectacles ile yaşayacağınız deneyimi geliştireceğini ve sizler ve arkadaşlarınız için harika yeni ürünler yapmaya devam etmemize olanak sağlayacak bir yapı oluşturacağını umuyoruz.”
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.