Red Bull Türkiye yeni sosyal medya ajansını seçti

Red Bull’un ülkemizdeki sosyal medya çalışmalarını yürütecek ajans belli oldu.

Red Bull Türkiye yeni sosyal medya ajansını seçti

Red Bull Türkiye’nin sosyal medya ajansını belirlemek üzere açtığı konkur sonuçlandı. Marka, yeni dönem sosyal medya çalışmalarını Pickle Social’a emanet etti.

Yeni işbirliği kapsamında Pickle Social, Red Bull Türkiye’nin sosyal medya içerik ve hesap yönetiminin yanı sıra etkinlik ve projelerinin sosyal medya iletişimlerini de üstlenecek.

Hizmet verdiği markalar arasına son olarak Red Bull Türkiye’yi ekleyen Pickle Social’ın müşteri portföyünde Hasbro, Riot Games, SAP, Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia, Doğuş Hospitality & Retail, Crocs, Superga, Populist, D Maris Bay gibi marka ve kurumlar yer alıyor.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.