MediaCat

Rabarba Daniska’ya ortak oldu

2007’de Türkiye’nin ilk ‘dijital reklam ajansı’ olarak kurulan Rabarba, 2008 yılında tasarım odaklı reklam ajansı olarak kurulan Daniska’ya ortak oldu.

Rabarba Daniska’ya ortak oldu

Son yıllarda dünyada, özellikle yaratıcılık üzerine odaklanmış dijital ajansların, kendi yaratıcılık  alanları dışına taşarak, müşterilerinin geleneksel reklam ihtiyaçlarını karşıladığı  görülüyor. 2012’de Enpara.com, Pepsi ve Unilever gibi müşterilerinde benzer gelişmeleri sıkça yaşayan Rabarba, reklamverenlerin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek adresten karşılayabilecekleri bir yapı oluşturmak için bu önemli adımı attı.

Rabarba, önümüzdeki dönemde müşterilerine strateji, geleneksel reklam, sosyal medya, dijital ve mobil reklam gibi pek çok farklı alanı en etkili şekilde birleştiren entegre kampanya çözümleri sunacak.

Salt, The House Hotel, Işık Okulları ve Ersa gibi markaları müşteri portföyünde bulunduran Daniska’nın ana faaliyet alanı “strateji odaklı iletişim tasarımı” olacak. Daniska tasarım odaklı global bir ajans olma vizyonu ile büyümeye devam edecek.

Daniska’nın ortaklarından Pemra Ataç, Rabarba ekibine kreatif direktör olarak katılırken, ayni zamanda Burcu Tokatlı ile Daniska’da eş başkan olacak.

Burcu Tokatlı, Daniska’nın kreatif direktörlük görevine, Mutena Sezgin ise Daniska’nın iş geliştirme ve müşteri ilişkilerine devam edecek.

Ortaklık sonrasında her iki şirket, sinerji yaratmak üzere aynı binayı paylaşacaklar; ancak özerk yapılarını koruyacaklar.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.