Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği’nin otomatik BES için hazırladığı reklam filmi yayında.
1 Ocak 2017 itibarıyla başlayacak bireysel emeklilikte otomatik katılımı teşvik etmek amacıyla reklam filmi yayınlayan marka ve kurumlar kervanına katılan Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği; Otomatik BES’li Metin ile otomatik BES’li olmayan Rasim’in hikâyelerini karşılaştırmalı olarak anlattığı bir film hazırladı.
Eypio & Burak King’in şarkısı Günah Benim’in sözlerinin otomatik BES’e göre yeniden uyarlandığı reklam filmi Kramp imzası taşıyor. Vana Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğundaysa Eli Kasavi oturuyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.