Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF), 36,7 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkardığı Olay Medya…
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF), 36,7 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkardığı Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğüne teklif veren olmadı.
Fon, Nergis Grubu şirketlerinden Olay Radyo ve Televizyon Yayıncılık A.Ş, Olay Basın ve Yayıncılık A.Ş’yi Çağlar Holding A.Ş’nin borçlarına karşılık olarak kapalı zarf ve açık artırma yöntemiyle satışa çıkarmıştı.
Muhammen bedeli 36 milyon 700 bin dolar olarak belirlenen ticari ve iktisadi bütünlük için, 13 Ekim 2009 Salı gününe kadar hiçbir teklif gelmemesi nedeniyle satış gerçekleşmedi.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.