Migros Türk Genel Müdürü Özgür Tort: “Migros Türk büyümesine hızlanarak devam ediyor. Maxi Marketleri…
Migros Türk Genel Müdürü Özgür Tort: “Migros Türk büyümesine hızlanarak devam ediyor. Maxi Marketleri bünyemize katmak için protokol imzalandı. Rekabet kurumu izninden sonra Silivri, Tekirdağ ve Çengelköydeki Maxi Marketler müşteri beklentisine en uygun olan Migros Türk formatlarına dönüşecek…”
Mayıs ayında Migros Türk T.A.Şnin %50,8 hissesi Moonlight Perakendecilik ve Ticaret A. Ş.ye satışından sonra yeni Yönetim Kurulu oluşturuldu, bilindiği üzere Yönetim Kurumu Başkanlığı ve Murahhas Üyeliğe Bülend Özaydınlı geçti. 24 Temmuzda yapılan Yönetim Kurumu Toplantısında, 1 Ağustostan itibaren Migros Türk Genel Müdürlüğüne Özgür Tort atandı. Migros Türk yeni ortaklık yapısı ve yeni yönetimi ile hızlı büyümenin sinyallerini verdi.
Migros Türk Genel Müdürü Özgür Tort: “Karşılıklı yaptığımız protokol ile Maxi Marketlerin Migros Türk bünyesine katılmasını arzuluyoruz. Rekabet Kurumundan izin alındıktan sonra Silivri, Tekirdağ ve Çengelköydeki Maxi Marketler bölgede müşteri beklentisine en uygun Migros Türk formatlarına dönüşmesi planlanıyor dedi. Yaklaşık 13.000 m2 satış alanına sahip 3 Maxi Market mağazasına ait kira sözleşmelerinin Migros adına düzenlenmesine karar verildi.
Migros Türkün yurt içinde Migros, Tansaş, Şok, 5M, Macrocenter ve Kangurum formatları ve yurt dışında Kazakistan, Kırgızistan, Makedonya ve Azerbaycanda Ramstoreları bulunuyor. Kısa bir süre içerisinde bünyeye girmesi beklenen Maxi Marketler hariç yurt içinde 1064 yurt dışında 16 olmak üzere toplam 1080 mağazası bulunuyor. Yurt içindeki mağazaların 230 tanesi Migros, 261 tanesi Tansaş, 3 tanesi 5M, 8 tanesi Macrocenter ve 562 tanesi Şok formatıyla hizmet veriyor. Migros Türk yurt içinde çeşitli formatları ile yurt içinde 59 farklı ilde hizmet veriyor.
Migros Türk’ten konuya ilişkin IMKB’ye yapılan açıklamada : ” Hamoğlu Grubuna ait yerel perakende zinciri Maxi marketlerin; Silivri, Tekirdağ ve Çengelköydeki toplam 13.000 m2 satış alanına sahip mağazalarının tüm demirbaş ve tesisatının satın alınmasına ve söz konusu 3 adet mağazanın kira sözleşmelerinin Şirketimiz adına düzenlenerek tapu şerhlerinin yapılmasına karar verilmiştir. Belirtilen devir işlemi, Rekabet Kurumu izninden sonra geçerli olacaktır. ” denildi.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.