Microsoft, Starcom ile anlaştı

Microsoft, Kuzey Amerika medya planlaması ve global strateji çalışmaları için Starcom’u seçti.

Microsoft, Starcom ile anlaştı

Microsoft, Kuzey Amerika medya planlaması ve global strateji çalışmaları için Starcom’u seçti.

Starcom Mediavest Group, Microsoft ile, yaklaşık 1 milyar dolarlık Kuzey Amerika medya satınalma işleri için anlaştı. Starcom, Microsoft’un global strateji ve planlama çalışmalarını da üstlenecek.

Microsoft, bütün global işleri için daha önce Universal McCann ile çalışıyordu. İlk defa bu konuda bir görev dağılımı yapıldı ve aslan payını Starcom aldı.

Universal McCann, Microsoft’un medya planlama ve satın almasını, Kuzey Amerika dışındaki 35 pazarda yürütmeye devam edecek. Bu pazarlar arasında 36.7 milyon dolar medya harcaması yaptığı İngiltere de mevcut.

Microsoft sözcüsü anlaşmayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Global medya stratejisi ve planlama işlerimiz içim Starcom Mediavest Group (SMG) ile çalışmaya karar verdik. Bugünün dinamik marketinde SMG ile çalışarak kullanıcılarımıza yaratıcı içerikler sağlamak için sabırsızlanıyoruz.

Universal McCann, ajans listemizde değerli bir partner olarak yerini koruyor. Kuzey Amerika dışındaki pazarlarda, medya planlama ve satın alma işlerimizle ilgilenmeye devam edecek.
 

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.