Markaların geleceği İstanbul’da şekillenecek

Sürdürülebilir Markalar İstanbul Konferansı’na katılacak değişim liderleri belli oldu.

Markaların geleceği İstanbul’da şekillenecek

Sürdürülebilir markaların yaratıcılarını Rio, Londra ve San Diego’dan sonra bu yıl ilk kez İstanbul’da buluşturacak olan ‘Sustainable Brands-Sürdürülebilir Markalar Konferansı’ küresel değişim liderlerini ağırlayacak.

‘Revolution Will Be Branded’ teması ile gerçekleşecek konferansta; Unilever Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Marc Mathieu, ‘We First’ün yazarı Sımon Mainwaring, Worldview Thinking’in kurucusu John Marshall Roberts, Dragon Rouge’un CEO’su Dorothy Mackenzie, Saatchi&Saatchi S’in CEO’su Annie Longsworth, BASF’nin Kurumsal Marka Yönetimi Başkan Yardımcısı Baerbel Arnold-Mauer görüş ve deneyimlerini paylaşacak liderler arasında yer alıyor.

Konferans 16-17 Mayıs tarihlerinde İstanbul Swissôtel’de gerçekleşecek.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.