İzmir Reklamcılar Derneği, faaliyetlerine Turusan Çiner başkanlığında devam edecek.
Kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan İzmir Reklamcılar Derneği (İRD) yeni yönetim kurulunu belirledi. Derneğin başkanlığını üstlenecek isim Ideart Kurucusu Turusan Çiner oldu.
Yeni yönetim kurulu, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek İzmir’in reklamcılık potansiyelini en üst seviyede değerlendirmek için çalışacak. Bu doğrultuda İzmir’in reklam sektöründeki potansiyelini artırma, İzmir’deki üniversite ve kurumlarla projeler geliştirerek sektöre ek istihdam sağlama, sektörün gelişimine katkıda bulunma, üyelerinin profesyonel gelişimlerini destekleme, sürdürülebilir reklamcılık modeli için çeşitli proje ve etkinlikler ile dernek iletişimini daha aktif şekilde geliştirme hedefleriyle hareket edecek.
İRD Yönetim Kurulu Başkanı Turusan Çiner, derneğin yeni dönem hedeflerine ilişkin söyle konuştu: “İzmir’e ve tüm üyelerimize, sektörümüze katma değer yaratacak projeler geliştirmeyi ön plana aldık. Reklam sektörünün Türkiye ekonomisine katkısı çok önemli bir noktada. Bu sebeple, sektörün gelişimini desteklemek için biz de İzmir ekonomisi için önemli projelere odaklanacağız.”
İzmir Reklamcılar Derneği’nin yeni dönem yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle:
Yönetim Kurulu Başkanı – Turusan Çiner (Ideart)
Başkan Vekilleri – Mehmet Özsaruhan (Modern Medya Grup), Ece Yar (Bermuda Agency)
Genel Sekreter – Emre Yılmaz (Fok Dijital)
Sayman – Bora Türkan (San Design Company)
Yönetim Kurulu Üyeleri – Okan Ecer (Remedia), Göksel Köse (SODE Agency)
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.