ING, bireysel emeklilik şirketi Oyak Emekliliki 110 milyon Euroya satın almak üzere…
ING Group Avrupa Sigortadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Başkanı Jacques Vaucleroy, satın almanın INGnin bankacılık, yatırımlar, hayat sigortacılığı ve bireysel emeklilik sektörlerine olan keskin stratejik odaklanmasını desteklediğini belirterek, Bu anlaşma, INGnin hızlı büyüyen Türkiye pazarında daha fazla pay alması ve hizmet seçeneklerini genişletmesi yönünde önemli bir fırsat sağlayacaktır dedi.
Anlaşmaya göre ING, Oyak Emeklilikin yüzde 100 hissesini, tamamı öz kaynaklarla olmak üzere 110 milyon Euroya satın alıyor. Satın alma işleminin gerekli süreçlerin tamamlanmasını takiben 2008in ikinci yarısında tamamlanması öngörülüyor.
6 ayda isim değiştirecek
Oyak Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada da, Ekim 2003te resmen faaliyetine başlayan Oyak Emeklilikin adının, satış işlemlerinin tamamlanmasından sonra en geç 6 ay içinde değiştirilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.
Kaynak:www.ntvmsnbc.com
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.