Hangisi daha taze?

istegelsin yeni bir tazelik testiyle karşınızda.

Hangisi daha taze?

istegelsin, yeni reklam filminde izleyicileri bir kez daha rakip bir marketten verilen siparişle kendi ürününün kıyaslandığı eğlenceli sahnelere tanık ediyor.

Kreatif çalışmalarını M.A.R.K.A.’nın yürüttüğü kampanyanın son filminde, bu kez Güven Kıraç ve Seda Bakan’ın mutfağında alışveriş torbasından çıkan simitlerin tazelik testine tanık oluyoruz. Birinin altında istegelsin, diğerinde Senal market logosu bulunan tabaklardaki simitlerin tadına bakıp tazeliklerini test etmekse yine ailenin torunu Cemre Demircan’a düşüyor.

Tazelik testinin galibinin istegelsin Taze Fırın’dan sipariş edilen simit olduğu reklam filminin prodüksiyonu Kala Film‘e, yönetmenliği ise Hakan Yonat‘a ait.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.