GittiGidiyor.com, Facebook kullanıcılarına çeşitli ürünlerden hediye fırsatı sunuyor.
GittiGidiyor.com, dijital pazarlama ve sosyal medya ajansı Roy+Teddy ekibi tarafından geliştirilen uygulama ile Facebook kullanıcılarına yılbaşı öncesinde pek çok hediye fırsatı sunuyor.
Kullanıcıların, GittiGidiyor Facebook sayfası üzerinden Facebook bilgileri ile oturum açarak; 2013 yılında yanında olmasını istedikleri bir fotoğrafı ve neden yanında olmalarını istediklerini anlatan 140 karakterlik bir metin göndererek katıldıkları kampanyada, bu gönderim sonrasında en çok puan alan ilk 20 kişiye süpriz hediyeler veriliyor.
Sony Notebook, Samsung Led TV, PlayStation 3, EriccsonYendo cep telefonu, Tablet PC ve çok daha fazlasını kazanma şansını yakalamak için katılımcılar, birbirlerinin uygulama içerisindeki profillerine girerek bu fotoğrafları beğeniyor, paylaşıyor ya da arkadaşlarını profillerine davet edebiliyorlar. Tüm bu sosyal aksiyonlar üzerinden farklı puanlar kazanan kullanıcılar, tüm paylaşımları listeleyebilir ya da lider tablosuna göz atabilirler.
Gittigidiyor.com ve Roy+Teddy’nin ilk ortak çalışması olan bu uygulamaya http://www.facebook.com/gittigidiyor adresinden ulaşılabiliyor.
‘Yeni yıl hediyen GittiGidiyor’dan!’ kampanya künyesi:
GittiGidiyor
Satış ve Pazarlama Direktörü: Hakan Kayaman
Marka, Pr ve İletişim Yöneticisi: Banu Betül Güler
Roy+Teddy
Proje Yöneticisi: Arzu Bulut
Art Direktör: Cihan Erel
ActionScript Geliştirici: Emre A.
.Net Geliştirici: Ali Engeloğlu
Sosyal Medya Yönetimi: Roy+Teddy Sosyal Medya Ekibi
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.