Reklam & Yaratıcılık Ünlü rodeocu Richard Harden, Castrol’ün yeni reklam filminde Markanın yeni küresel reklam kampanyası ilk kez Türkiye ekranlarında yayınlanıyor.
Reklam & Yaratıcılık Burger King ile Survivor macerası ‘Burger King’çi Burger King sever’ konseptli kampanya filminde 20 kişinin Panama’ya götürüleceği duyuruluyor.
Viral Cornetto’dan aşkın ‘Yalın’ hâli Ünlü şarkıcı Yalın, Sevgililer Günü kampanyası kapsamında Cornetto ile sinema dünyasına adım attı.
Reklam & Yaratıcılık Köpeklerin onayladığı otomobil: Subaru Subaru’nun “Dog Tested. Dog Approved.” kampanyasında köpekler başrolde.
Reklam & Yaratıcılık Can Bonomo’lu yeni Vodafone reklamı Bonomo, Vodafone Free Zone reklamında bir üniversite öğrencisinin derdine çare buluyor.
Reklam & Yaratıcılık Vestel’in son reklamı TV’den önce MediaCat’te Markanın kurutmalı çamaşır makinesinin tanıtıldığı filmde ürünün pratikliğine ve sağladığı enerji tasarrufuna vurgu yapılıyor.
Reklam & Yaratıcılık Bir blogger’ın Banana Republic güncesi Marka, Sevgililer Günü kampanyası için bu kez farklı bir yol izledi ve bir moda blogger’ıyla işbirliği yaptı.
Marka & Pazarlama ‘Kırkpınar’ın önüne sponsor firma ismi gelebilir Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Kırkpınar’ı bu sene farklı tanıtacaklarını söyledi.
Reklam & Yaratıcılık Old Spice’tan kendisini tiye alan reklam Markanın, isimleri Wolfthorn, Hawkridge ve Foxcrest olan yeni ürünlerinin tanıtımında bildiğimiz klişeler tiye alınıyor.
Reklam & Yaratıcılık Biscolata reklamının kamera arkası Biscolata’nın Choco Chips ürünü için çekilen reklam filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.