MediaCat Dergi Global ölçekte güçlü yapılanma Beko daha güçlü bir büyüme modeline taşınıyor. Beko Pazarlama ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ragıp Balcıoğlu ile konuştuk.
MediaCat Dergi Daha fazla optimize edemediğinizde… Brave Bison’dan Mark Byrne, performans pazarlamasının geleceği hakkında öngörülerini paylaşıyor.
MediaCat Dergi Özel olanın peşinde 20 yıl MediaCat, aralık ayında Felis Ödülleri’nin 20’nci yılını kutlayan Brand Week Istanbul özel sayısı ile okurlarıyla buluştu.
MediaCat Dergi Girişimcilik, cesaret ve dayanışma Brand Week Istanbul kapsamında üç gün boyunca takip ettiğim “Gücümüz Yeter: Finish Girişimcilik Akademisi,” ufuk açıcı oturumlarıyla kadın girişimcilerin potansiyelini ortaya çıkaran güçlü bir platforma dönüştü.
MediaCat Dergi Bilinmezliğin yankısı bizi nereye götürüyor? Bir yanda yapay zekânın yükselen temposu, diğer yanda insanın hiç bitmeyen anlam arayışı… Brand Week Istanbul 2025, bu iki gerçeğin çatışmak zorunda olmadığını, birlikte yeni bir zemin yaratılabileceğini hissettirdi.
MediaCat Dergi 2026 Yolun ne kadar çetin olduğu değil, o yolda kiminle yürüdüğümüz ve geride hangi izleri bıraktığımız önemli. Bir yılı kapatırken; unutuşa inat hatırlamayı seçenlere, emeğe ve yol arkadaşlığına duyduğumuz şükranla…
MediaCat Dergi “Serin bir yol hikâyesi” Hayata geçirdiği projelerle birçok insanın zihnine kazınmış isim, Nejat İşler… Son yayınlanan kitabı “Miras” üzerinden, yaşama ve yolculuğa dair pek çok kavramı konuşuyoruz.
MediaCat Dergi Toplum kaçar, hakikat kaçmaz “Onlar” ekibinden gazeteci Timur Soykan ile Türkiye’deki gazeteciliğin dönüşümünü ve bugün ne anlama geldiğini konuştuk.