İstanbul’un en yaratıcı karelerine ev sahipliği yapan semtlerden biri olan Balat, Brand Week Istanbul 2017’nin de ilk durağı oldu.
Bu yıl Brand Week Istanbul kapsamındaki en heyecan verici yeniliklerden biri olan #EfsaneIstanbul Yürüyüşü bugün Balat’ta gerçekleşti. Aralarında gazeteciler, blogger’lar, oyuncular, infulencer’lar ve fotoğrafçıların yer aldığı kalabalık bir ekiple gerçekleşen yürüyüşte, İstanbul’un kasım ayında en güzel fotoğraf veren semtlerinden olan Fener ve Balat’ın fotoğrafları çekildi. Saffet Emre Tonguç rehberliğinde gerçekleşen yürüyüş, Perispri Cafe’deki kahvaltıyla başladı.
Tarihî birçok özel yapının ziyaret edildiği yürüyüşün durakları arasında Fener Rum Lisesi, Yoakimyon Rum Kız Lisesi, Moğolların Azize Meryem Kilisesi, Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi ve Aya Nikola Kilisesi vardı. Ayşe Tolga, Dilan Bozyel, Dilara Koçak, Bahar Akıncı, Yonca Ebuzziya, Berna Laçin ve Ruken Mızraklı gibi isimlerin katılımıyla yaşanan bu etkileyici deneyimin fotoğrafları ise #EfsaneIstanbul etiketinde toplandı.
İstanbul’un birbirinden güzel semtlerinin fotoğraflanacağı proje, “İstanbul’da yaşamayın, İstanbul’u yaşayın” söylemiyle, bir yürüyüş eşliğinde İstanbul’un en yaratıcı karelerini biriktirmeyi amaçlıyor. MediaCat öncülüğünde başlatılan proje, dünyanın “efsane” unvanına yakışan sayılı şehirlerinden biri olan İstanbul’a dair bir farkındalık yaratmayı da hedefliyor. Yürüyüşte çekilen fotoğrafların, bu yıl 6-10 Kasım tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek olan Brand Week Istanbul’a, #EfsaneIstanbul Sergisi ile taşınacağını da ekleyelim. Serginin yeterli maddi desteği sağlaması durumunda elde edilen gelir, Balat sokak çocuklarına yardım etmek üzere Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.