Reklam Ajansları Draftfcb müşteri portföyünü genişletiyor Ajans, müşterileri arasına mobilya sektöründen bir ismi ekledi.
Reklam Ajansları Alice BBDO’ya yeni müşteri Ayakkabı Dünyası, kreatif süreçlerini Alice BBDO’ya emanet etti.
Reklam Ajansları Alamet’e 4 yeni müşteri Domino’s Pizza, Balparmak, Ülker Çikolata ve VitrA ajansın müşterileri arasına katıldı.
Felis Felis’e göre basının en iyileri 13. Felis Ödülleri Basın Bölümü’nde Felis’e layık görülen kampanyalar.
Haberler Aksigorta’nın reklam konkuru sonuçlandı Marka tüm reklam iletişimini yürütecek ajansı seçti.
Haberler “Bu iş müşteri için var” VML’le birleşmesinin ardından grubun Avrupa’daki Mükemmeliyet Merkezlerinden biri olan VMLY&R İstanbul’un, eğittiği yeteneklere yaptığı yatırımdan müşteri ilişkileri ve kreatif departmanlar arasındaki ilişkiye kadar pek çok başlıkta kendine çizdiği rotayı ajansın liderlerinden dinledik.