Galeri MediaCat marka ikonları yürüyüşü Brand Week Istanbul kapsamında gerçekleşen marka ikonları yürüyüşü Kanyon ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşattı.
Strateji Fanta: Fantazilerin resmi sponsoru Marka, Almanya’da yürüttüğü yeni kampanya için fantastik bir reklam filmi yayınladı.
Yarışmalar Cannes Lions yılın yaratıcı reklamverenini açıkladı 2014’ün ilham veren reklamvereni McDonald’s.
Reklam & Yaratıcılık Coca-Cola deneylerine iki ünlü isimle devam ediyor Zero için yürütülen kampanya Özge Özpirinçci ve Erkan Kolçak Köstendil’i konuk ediyor.
Haberler Coca-Cola’dan Avustralyalılara buz gibi armağan Avustralya sıcaklarından bunalanların imdadına koşan Coca-Cola yeni kampanyasıyla ortamı donduruyor.