Haberler Neden akıllı telefon kullanıyoruz? Our Mobile Planet Araştırmasına göre; Türkiye nüfusunun %14’ü akıllı telefon sahibi.
Haberler Geçen ayın medya gündemi Geçtiğimiz ayın en çok konuşulan olay, kişi ve kurumları belli oldu.
Haberler Mavi’nin Berlin çıkartması Mavi’in dev outdoor ilanları Berlin havalimanından, metrosuna pek çok alanda dikkat çekiyor.
Haberler Chrysler ortak arıyorAmerikan otomotiv devlerinden Chrysler, finansal durumunu düzeltmek amacıyla…
Haberler Doğan Telekom İnternet Tv’ye giriyorDoğan Telekom, rotasını internet televizyonu ve genişbant üzerinden kablosuz
Haberler Grand Pixele başvurular başladı Türkiyede internet reklamcılığı alanında yaratıcılığı ölçümleyecek ilk yarışma olan Grand Pixel, internet mecrasını desteklemeyi ve reklam ajanslarının başarılı internet uygulamalarını ödüllendirmeyi hedefliyor.
Haberler Y&R Reklamevi Kristal Elma’dan çekildi Serdar Erener, Reklamcılar Derneği’ne gönderdiği mektupla 15 Kristal Elma’dan çekildiklerini açıkladı. Dolayısıyla Uğurcan Ataoğlu da bu geceki büyük jüride olmayacak.
Reklam & Yaratıcılık Araplar servet teklif etti Türk dizilerinin Ortadoğu ülkelerinde yayınlanmasıyla dizi oyuncuları da yabancı markalardan teklifler almaya başlıyor.