Ajans Elite’e yeni atamalar

2007 yılından bu yana, reklam ve sponsorluk müdürü olarak görev yapan Can Demiral Ajans Elite’e TV, sinema, dizi ve sosyal sorumluluk projelerinden sorumlu Sponsorluk Direktör’ü olarak transfer oldu

Ajans Elite’e yeni atamalar

2007 yılından bu yana, reklam ve sponsorluk müdürü olarak görev yapan Can Demiral, Oktay Atasoy ve Cemal Göktaş’ın yayımcılığı ve yapımcılığını yürüttüğü Ajans Elite’e TV, sinema, dizi ve sosyal sorumluluk projelerinden sorumlu Sponsorluk Direktör’ü olarak transfer oldu.

Can Demiral, 2010 yılında bir dönem Hitt Müzik Prodüksiyon şirketinde Tarkan’ın konser ve klip sponsorluk çalışmalarını yürütmüştü.

2000 yılından beri sektörün öncü ajanslarında müşteri ilişkileri yönetiminden sorumlu olan Fulya Güvem, Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne transfer edildi.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.