Haberler İtalya’nın en büyük güneş enerji firması Türkiye’de Avrupanın önde gelen Solar EPC firması Enerray S.p.A. imzalanan ortaklıkla beraber Tekno Ray Solar ismiyle kurulan şirketle Türkiye enerji sektörüne giriş yaptı.
Haberler Faber Castell’in Türkiye’deki satışları Almanya’yı geçti Türkiye, Faber-Castell markalı ürün satışlarında ikinci sıraya yükselerek firmanın anavatanı Almanyaya yüzde 5 fark attı.
Haberler İş Bankası Cebit banka sponsoru oldu Türkiye İş Bankası, CeBIT BiliŞim Eurasia ve Sinerji Zirvesinin banka sponsoru oldu.
Haberler RTÜK’ün ‘R’si gidiyor ‘TÜK’ü kalıyor RTÜK’ün artık radyoları denetlememesi için harekete geçildi. Avrupa’da da radyolar üst kurul tarafından denetlenmiyor.
Haberler Nokia ve Wieden & Kennedy yollarını ayırdı Nokia ve onun 2007’den global ajansı olan Wieden & Kennedy yollarını ayırdıklarını ortak bir bültenle duyurdu.
Haberler Interact’e yeni üyeler Dijital platformlarda pazarlama iletişimi hizmetleri veren ajansların sorunlarına çözüm üretmek, görüşlerini dile getirmek, üyelerin kişisel ve kurumsal yeterliliklerini, sektörel standartlarını geliştirmek amacıyla kurulan İnteraktif Ajanslar Derneği INTERACT yeni ajansların katılımıyla büyüyor.
Haberler MediaCat yılın liderlerini seçti MediaCat, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, yılın pazarlama lideri, yılın medya insanı ve yılın reklamcısını belirlemek üzere okurlarının oyuna başvurdu.
Haberler Fujitsu’ya yeni müşteri yöneticisi Fujitsu, Direkt Satış Departmanı’na yeni bir atama yapıldı. Kariyerine 1993 yılında MRM Deri Konfeksiyon şirketinde…