MediaCat

Prometeon Türkiye’ye yeni pazarlama müdürü

Prometeon Türkiye ve Kafkaslar Pazarlama Müdürü olarak görev alacak isim belli oldu.

Endüstriyel ve ticari lastik odaklı Prometeon’un Türkiye ofisinde üst düzey bir atama gerçekleşti. Prometeon Mısır, Afrika ve Orta Doğu pazarlama müdürlüğünü yürüten Ömer Tunaz, şirketin Türkiye ve Kafkaslar pazarlama müdürlüğüne atandı.

Prometeon’un Türkiye ve Kafkaslar pazarlama ve iletişim stratejilerini yönetecek olan Ömer Tunaz, Okan Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun olmasının ardından kariyerine 2014 yılında Pirelli’de başladı. Ocak 2014 – Mayıs 2017 arasında filo satış destek ve bölge satış müdürlüğünü yürüten Tunaz, sonrasında Prometeon’a katıldı ve sırasıyla ürün müdürü, Türkiye, Afrika ve Orta Doğu operasyonel pazarlama müdürü, Mısır, Afrika ve Orta Doğu pazarlama müdürü olarak çalıştı.

Prometeon Türkiye pazarlama müdürlüğünü eşzamanlı yürüten Faruk Uslu, Prometeon Tyre Group Türkiye, Orta Doğu ve Afrika, Rusya ve Kafkaslar Pazarlama Direktörü olarak görevine devam edecek.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.