MediaCat

Brand Week’in bu yılki teması belli oldu

Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul, yaratıcı dünyanın liderlerini bu sene “Time to Reset” teması ile bir araya getiriyor.

Brand Week’in bu yılki teması belli oldu

Yaşamı tüm bileşenleri ile yeniden düşünme ve kurgulama zamanı geldi. Pandemiyle birlikte ivmesi artan dijital dönüşüm hem iletişimi hem de iş yapış modellerini geri döndürülemeyecek biçimde ileriye taşıdı. Yaratıcılık; yapay zekâ ürünü eserlerle ve algoritmalarla tekrar sınanıyor. Tüm bu baş döndürücü gelişmeler arasında markalar ise, hızı yakalamak için yarını şekillendirecek trendlere odaklanmış durumdalar. Global ekonomik belirsizlik, girişimciliği yaratıcı stratejilerin ve riskten uzak yöntemlerin kıskacına sürükledi. Yarın tüm bu dönüşümlerin ışığında yeniden kurgulanacak.

İşte bütün bu nedenlerle Brand Week Istanbul, “yeniden başlama zamanı” mottosuyla pandemide duraklayan hayatta yapılacak yeni başlangıçları, hayatın kurgulanacağı dayanak noktalarını keşfe çıkıyor. Yılın en ilham verici haftasında önümüzdeki süreçte belirecek bu büyük değişim, “Time to Reset” teması ile ele alınacak. Bu sene 10’uncu kez düzenlenecek olan Brand Week Istanbul iletişimden ticarete, oyun endüstrisinden yaratıcılığa kadar ilham verici hikâyelerin, dönüştürücü girişimlerin ve yaratıcı stratejilerin izini sürecek. Dünyanın dört bir yanından katılacak konuşmacıların yanı sıra araştırma sonuçları, marka lansmanları ve yarışmaların da yer alacağı yılın en ilham verici haftası 7-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Brand Week Istanbul’a dair bütün detaylara brandweekistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.