Patos “Tamam mı? Devam mı?” reklam filmi çekimleri ile bir rekora daha imza attı ve bir Vosvos’a tam 50 kişi sığdırdı…

Patos “Tamam mı? Devam mı?” reklam filmi çekimleri ile bir rekora daha imza attı ve bir Vosvos’a tam 50 kişi sığdırdı.
Patos ve gnctrkcll Türkiye’de ilk defa uygulanan “Tamam mı Devam mı?” kampanyasının reklam filminin çekimleri Eskişehirde gerçekleşti. Yönetmenliğini Metin Özok’un yaptığı reklam filminde 150 oyuncu ile teknik ekipte bulunan 97 kişi görev aldı. Cips pazarının yenilikçi markası Patos ve 15 milyon üyesiyle Türkiyenin en büyük gençlik kulübü olan gnctrkcll tarafından ilk defa uygulanan Tamam mı Devam mı? kampanyasının reklam filminin çekimleri Eskişehirde gerçekleşti. Yönetmenliğini Filmparkdan Mete Özokun yaptığı reklam filminin yaratıcısı ise DRAFTFCB. Eskişehirde çekilen kampanyanın reklam filminde kullanılan 1973 model üstü açık Volkswagene bir erkek sürücü ile yaklaşık 50 kişi bindi.
150 oyuncu ile ekipte bulunan 97 kişi görev aldığı filmde, Sarı renkli bir 1973 model Vosvosun üzerine dev bir metal konstrüksiyon kuruldu ve oyuncular teker teker konstrüksiyonun üzerine çıkarak reklam filmi için yerlerini aldılar. Hiçbir şekilde animasyon veya bilgisayar destekli 3D efekt kullanılmadan yapılan filmde yer alan her cast hedef kitle göz önünde bulundurularak özenle seçildi. Çekim süresi boyunca Eskişehirin en işlek caddelerinden olan Doktorlar Caddesi trafiğe kapatıldı ve çekimler izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Reklam filminin dublajı Okan Bayülgen tarafından gerçekleştirildi.
Reklam senaryosunda sarı renkli 1973 model klasik bir Volkswageni kullanan erkek sürücü bir yandan Patos yiyor. Sürücü paketin içinden çıkan şifreyi mesaj atınca 5 kontör kazanıyor ve arabasında beş kız beliriyor. “Tamam mı? Devam mı?” sorusuna devam diyor ve 10 kontör kazanıyor aynı anda arabada ki kız sayısı da 10a çıkıyor. Bir devam cevabı daha verince 100 kontör kazanma şansı yakalıyor ve arabada 10larca kız beliriyor. Arabasında bulunan 10larca kızın şaşkınlığını yaşayan erkek sürücü kafasını çevirdiğinde içinde 10larca erkek olan bir araba görüyor ve reklamın sonunda kadın sürücü ile gözgöze geliyor.
Kraft Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Marka Müdürü Serhan Selek, Tamam mı? Devam mı? kampanyasını Patos ve gnctrkcll tarafından ortaklaşa yürütüldüğünü belirtti. Selek Kampanyaya katılan gnctrkcll aboneleri Patos lezzetine doyarken anında 5, 10 ve 100 kontör veya cep telefonu oyunu kazanma şansını yakalayacaklar. Kampanyanın en güzel tarafı da kampanyada boş olmaması dedi.
50 kişiyi üst üste sığdırıp onları orada tutmanın zorlukları dışında oyuncular, ekip ve Eskişehir halkı, Patos reklam çekimlerinde büyük bir eğlence yaşadılar. Patos reklamını TV başında izleyenler de en az onlar kadar eğlenecekler.