MediaCat

Başkan adayınız ördek avlayabiliyor mu?

Ted Cruz’un seçim filmi yayında.

Başkan adayınız ördek avlayabiliyor mu?

ABD 8 Kasım’da yeni başkanını seçecek. 2016 ABD Başkanlık Seçimleri için geri sayım sürerken aday adayları da öncelikle kendi partileri içinde sürdürdükleri yarıştan galip çıkmak için tanıtım kampanyalarına ve propagandalarına başladılar.

Donald Trump’ın IŞİD’in kafasını kesip patrolünü aldığı, “neler olup bittiğini anlayana kadar” müslümanların ABD’ye girmelerini engellediği ve ülkenin Güney sınırını duvarla kapattığı yeni dünya vaadini sunduğu 30 saniyelik spotunun ardından, yine Cumhuriyetçi Parti’den Ted Cruz, kendi filmiyle seçmenlerin karşısına çıktı.

Profesyonel avcı, ördek avı malzemeleri satan Duck Commander markasının sahibi iş adamı ve Duck Dynasty programının yüzü olmasının yanı sıra 2013 yılında GQ’da yayımlanan bir söyleşisinde “eşcinsellik günahtır” demesiyle de adını ve simasını geniş kitlelere ulaştıran Phil Robertson’a yer vererek kampanyasında ünlü kullanmayı tercih eden Ted Cruz’un yaklaşık bir dakikalık reklam filminde Robertson, kendisi için ABD Başkanı’nın sahip olması gereken özellikleri şöyle sıralıyor: tanrısallık, başkanlık görevini yerine getirme kabiliyeti, ördek avlamayı ve avladığı ördeği pişirip yahni yapmayı bilmek.

Robertson’a göre Teksas senatörü Cruz ABD’nin yeni başkanı olmak için gereken tüm özelliklere sahip. Reklam filmiyse, şimdilik yalnızca şaibeli bir ördek avı kanıtı sunuyor. Cruz’un reklam filmi için ördek öldürüp öldürmediği bilinmez ama, film çekilirken birkaç ördeğin vurulduğunu söylemek mümkün gözüküyor.

Kaynak: Adland

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.