Sevgililer Günü’nde sinemaya tek başına giden film severlere sürpriz yapan Yumoş, filmi mis gibi kokan, yumuşacık ve konforlu bir omuzda izlemek isteyenlere keyifli bir deneyim sundu.
Kalıcı ve ferah kokularıyla anılarımıza eşlik eden Yumoş, 14 Şubat’ta Sevgililer Günü’nde sinemaya tek başına giden film severlere romantik komedi tadında özel bir sürpriz hazırladı!

Unilever Türkiye ve Orta Doğu
Ev Bakım Pazarlama Başkanı
Alper Çapar
14 Şubat günü Paribu Cineverse Kanyon ve Paribu Cineverse Akasya sinemalarında, tek kişilik sinema bilet alan izleyicileri, yan koltuklarında mis kokulu Yumoş ayıcıkları karşıladı. Marka, sevilen Yumoş ayıcıkları ve kokularıyla hayata geçirdiği bu sürpriz çalışma ile film keyfini unutulmaz bir deneyime dönüştürdü.
Sinema koltuğundaki mis kokulu Yumoş ayıcıkları, insanlar tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle sosyal medyada insanların Yumoş ayıcıklarıyla yaptığı renkli paylaşımlar dikkat çekti.
Unilever Türkiye ve Orta Doğu Ev Bakım Pazarlama Başkanı Alper Çapar şunları söyledi: “2021’den beri insanları gülümsetmek ve iyi hissettirmek için Yumoş ayıcıklarıyla birçok sıra dışı çalışmaya imza attık. Nişantaşı ve Galataport sokak aktivasyonları, Yumoş Sokak, Yumoş Ferahlık Treni ve Yumoş Sakura Tüneli gibi her biri çok sevilen ve çok konuşulan işlerimiz oldu. Şimdi de 14 Şubat sürpriziyle insanları mutlu etmek istedik. Hiç beklenmeyecek şekilde, sinema salonunda insanların karşısına çıktık. 14 Şubat’ta tek başına sinemaya gidenlere özel hazırladığımız sürprizimiz, izleyicileri şaşırttı ve mutlu etti. Yumoş olarak insanlarla bağ kuran ve onlarla temas eden renkli işlere imza atmaya devam edeceğiz.
Here you'll find all collections you've created before.