WPP Media ABD’ye yeni CEO

WPP Media’nın ABD CEO’su Nancy Hall oldu.

Dünyanın en büyük iletişim holdinglerinden biri olan WPP’de, WPP Media ABD bölümünün başına Nancy Hall atandı. Şirkette Chief Client Officer’lık koltuğunda oturan Hall, dokuz ay sonra yeni görevine getirildi.

IPG ve Conversant dahil olmak üzere reklamcılık holdinglerinde yaklaşık 25 yıllık deneyimi olan Hall daha önce WPP’ye ait bir medya ajansı olan Mindshare’de Kuzey Amerika CEO’su olarak görev yapıyordu.

Hall, Adweek’e yaptığı açıklamada, “Önceliğim, inovasyon yoluyla ivmemizi hızlandırmak, veri ve teknoloji altyapımızı güçlendirmek, müşteri etkimizi derinleştirmek ve ekiplerimizin desteklendiği, zorlandığı ve en yüksek hedeflerine ulaşabildiği bir kültür geliştirmek” dedi.

Öte yandan WPP, kritik bir dönüm noktasında. Geçtiğimiz hafta CEO Cindy Rose, WPP’nin holding şirketi modelinden vazgeçtiğini ve şirketi dört temel bölümde (WPP Media, WPP Creative, WPP Production ve WPP Enterprise Solutions.) birleştirmeyi planladığını duyurmuştu.