Üyeler ‘Gelecek için Sürdürülebilirlik’ toplantısında buluştu.
Reklamverenler Derneği (RVD), bu yılın ilk üye toplantısını 21 Mart 2013 Perşembe günü sürdürülebilirlik ve fütürizm ekseninde gerçekleştirdi.
RVD’nin mevcut çalışmalarını değerlendirmek üzere bir araya gelen RVD üye buluşması, Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Semra Sevinç ve Fütüristler Derneği İstişare Kurulu Başkanı Ufuk Tarhan‘ın da katılımıyla gerçekleştirildi.
Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) Yönetim Kurulu Üyesi ve Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura, açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Reklamverenler Derneği’nin mevcut faaliyetlerini değerlendirirken gelecek dönem çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.