Reklamcılar Derneği, 30 Ocak’ta reklamcılık dünyasının ünlü isimlerinden Mike Longhurst’ü ağırladı.
Reklamcılar Derneği, 30 Ocak’ta reklamcılık dünyasının ünlü isimlerinden Mike Longhurst’ü ağırladı. Reklam ve sürdürülebilirliğin tüm boyutlarıyla ele alındığı konuşmanın ardından soru-cevap formatında düzenlenen panelde Atilla Aksoy moderatörlüğünde Nesteren Davutoğlu, Tınaz Titiz, Hasan Subaşı ve İsmet Berkan katlımcıların sorularını yanıtladılar.
Avrupa İletişim Ajansları Birliği (EACA) Yönetim Kurulu Üyesi olan Mike Longhurst, aynı zamanda Birleşmiş Milletler Çevre Programları Reklam danışma Komitesinde görev yapıyor. Longhurst, konuşmasında “Sürdürülebilirlik yaşayan bir konudur ve reklamla ilgili her toplulukta tartışılmalıdır.” dedi.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.